Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

Шафа для одягу – орієнтуємося на можливості приміщення

Шафа для одягу – орієнтуємося на можливості приміщення

Без цього меблевого модулю неможливо обійтися ні при створенні інтер’єру квартири чи будинку, ні при меблюванні офісу. Це не дивно, бо без одягу ніхто не обійдеться, а десь потрібно його зберігати чи розміщувати. Причому в квартирі таких місць для розміщення та зберігання одягу може бути кілька. Щодо офісу, то як правило, мова йде про приймальню, хоча навіть в кабінетах лінійних менеджерів теж ці конструкції актуальні. Треба ж десь розміщувати верхній одяг в зимовий період. А вішалка – то не завжди стильно та зручно.

Отже і для квартири/будинку, і для офісу доведеться підібрати спеціальну конструкцію для розміщення речей і це буде шафа для одягу https://www.mebelok.com/uk-ua/shafy/filter-17-5019/. Цей модуль доступний у різних варіаціях і всі вони представлені в інтернет магазині МебельОк. Тому підібрати шафу вийде як для просторого приміщення, так і для компактного передпокою, як для спальні, так і для дитячої чи навіть кабінету в офісі.

На що звернути увагу купуючи шафу для одягу?

Для того щоб придбати вдало шафу для одягу треба визначитися з тим для якого саме приміщення вона призначена. До речі, приміщення має особливе значення – його площа, кількість вільного місця та конфігурація. Від цього буде залежати не тільки габарити шафи для одягу але і її вид (особливості конструкції).

Якщо приміщення просторе і немає проблем з вільним місцем, класична шафа з класичними дверима, які відкриваються «в кімнату», буде дуже актуальним придбанням. Кількість дверей (секцій) залежить від типу приміщення та ваших запитів. Якщо кімната невелика, краще придбати шафу для одягу, виконану у форматі купе. В цьому випадку ви оптимізуєте простір адже вам не знадобиться вільна площа для відривання дверей. Якщо ж у приміщення складна конфігурація, краще взагалі обрати кутові моделі, які дозволяють використати ніші чи кутки.

Мануфактури пропонують різні рішення не тільки в плані конструкції, але і розмірів. Так пенали – це шафи високі та вузькі, які здатні інтегруватися в будь-яке приміщення. Широкі шафи будуть актуальними там, де багато вільного місця. Головне, щоб конструкція як «зовнішня» та і «внутрішня» були зручними та ергономічними. До речі, внутрішня частина шафи для одягу теж різна і залежить від того плануєте ви зберігати в ній тільки верхній одяг чи різні інші предмети гардеробу (джинси, майки, кофти). Якщо шафа призначена для передпокою чи офісу, тобто ви плануєте розміщувати в ній верхній одяг – краще обрати модель з секціями з вішаками. Невеликі полиці зверху будуть актуальним для головних уборів. А от для шафи для одягу в дитячій чи спальні ідеально підійдуть моделі не тільки з секціями з вішаками, але і полички. Так ви розмістите акуратно всі речі в тому числі кофтини, блузи чи майки, білизну, шкарпетки.

Шафа для одягу – орієнтуємося на можливості приміщення

Завдання меблів – гармонійно вписуватися в інтер’єр і створювати стильну атмосферу в приміщенні. Але головне завдання будь-якого меблевого модулю – забезпечити комфорт людині. Отож обираючи меблі звертайте увагу і на стильний вигляд і на ергономічність конструкції. Добре що на сайті MebelOk представлені саме такі рішення, які поєднують в собі і класний дизайн і продуманий конструктив.

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору