Інформатор Калуш

ТРЕШ

36-річного жителя Калуського району судитимуть за домашнє насильство

36-річного жителя Калуського району судитимуть за домашнє насильство

Мешканець Калущини упродовж тривалого часу систематично вчиняв по відношенню до своєї матері  психологічне насильство, чим заподіяв шкоду її психологічному здоров’ю.

Повідомляє Інформатор.

Як зазначають у Калуській окружній прокуратурі, йдеться про 36-річного жителя Калуського району. Він умисно та безпричинно упродовж тривалого часу, знаходячись по місцю свого проживання, систематично вчиняв по відношенню до своєї матері  психологічне насильство, яке виразилось у словесних образах, погрозах, висловлюваннях нецензурною лайкою в її бік та приниженні. Це призвело до погіршення якості її життя та заподіянні шкоди психологічному здоров’ю.

Відомо, що через таке ставлення до матері чоловіка неодноразово притягали до адміністративної відповідальності. Але “правильних висновків для себе не зробив, на шлях виправлення не став”.

У лютому поточного року він у черговий раз вчинив домашнє насильство щодо своєї матері: ображав її, висловлювався нецензурними словами, принижував її честь та гідність, а також погрожував фізичною розправою.

Учора, 11 березня було скеровано до суду обвинувальний акт щодо дій чоловіка, які підпадають під ст. 126-1 КК України (Домашнє насильство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді громадських робіт на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до двох років.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору