Інформатор Калуш

ДОЛИНА

У Вигоді вулицю Молодіжну перейменували на честь Героя Анатолія Вертепного

У Вигоді вулицю Молодіжну перейменували на честь Героя Анатолія Вертепного

Рішення № 2038 — 37/2023 Про внесення змін до рішення Вигодської селищної ради від 10 серпня 2023 року “Про перейменування вулиць у смт. Вигода Калуського району Івано-Франківської області” було прийняте на 37-й черговій сесії — 12 грудня минулого року.

Пише Інформатор.

Про перейменування вулиці Молодіжної на вулицю Анатолія Вертепного повідомила спеціалістка сектору інформаційної діяльності, зв’язків з громадськістю, ЗМІ та громадськими організаціями Вигодської селищної ради Вероніка Янцур.

“Нещодавно найдійшов лист НАІС (Державне підприємство “Національні інформаційні системи” — ред.) — вулиця вже офіційно Анатолія Вертепного”, — ділиться Вероніка Янцур.

Також нещодавно ми розповідали: Бійця Анатолія Вертепного посмертно нагородили орденом “За мужність”

Анатолій Вертепний народився та виріс у Вигоді. Лісівничу освіту здобув у Львівському національному лісотехнічному університеті. Також проходив службу в армії, а згодом — почав працювати за фахом у Вигодському лісгоспі на посаді майстра лісу та помічника лісничого.

Вів єгерську службу у держлісфонді. Був громадським та політичним діячем, правозахисником, учасником АТО, головою ГО “Вигодська спілка учасників бойових дій”, депутатом селищної ради трьох скликань.

З початком повномасштабної війни чоловік воював у 10-й окремій гірсько-штурмовій бригаді — був командиром відділення. У березні 2023 року перевівся до 3-ї окремої штурмової бригади полку “Азов”.

Загинув 5 квітня минулого року у Бахмуті у віці 52 років.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору