Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Болехові оновлюють будівлю спортшколи та територію міського стадіону

У Болехові оновлюють будівлю спортшколи та територію міського стадіону

“Комфортніше та зручніше стало і спортсменам, і тренерам Болехівської дитячо-юнацької спортивної школи”, — йдеться у дописі.

Пише Інформатор, покликаючись на Болехівську міську раду.

У приміщенні спортшколи відремонтували кімнати для відпочинку та очікування спортсменів, обладнали нові роздягальні, душові кабіни та санвузли. Ремонт вдалося зробити минулого року за рахунок коштів міського бюджету та спонсорських внесків благодійників, волонтерів і жителів громади.

Деякий час також проводили реконструкцію території міського стадіону. Неподалік від будівлі Болехівської дитячо-юнацької спортивної школи облаштували додатковий майданчик. Територію вирівняли, підсипали та утрамбували.

“Незабаром тут з’явиться ще одне місце, де молодь зможе корисно проводити свій час. На цій ділянці планують облаштувати тенісний корт для гри у великий теніс”, — додають.

Оновили газон і на великому спортивному полі. Де потрібно — розрихлили ґрунт, а відтак утрамбували землю й висіяли траву.

Також були встановлені нові ворота на головному вході на стадіон, виготовлені зі спеціального матеріалу, пишуть на сторінці міської ради.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору