Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Вдалося запустити процес ротацій та заміни частин і підрозділів, — Сирський

Вдалося запустити процес ротацій та заміни частин і підрозділів, — Сирський

Головнокомандувач Збройними силами України Олександр Сирський заявив, що розпочався процес ротацій військових із фронту. За його словами, це дозволить стабілізувати обстановку і позитивно вплине на морально-психологічний стан воїнів.

Пише Інформатор, покликаючись на інформацію в телеграм-каналі Головкома ЗСУ.

“Позитивом є те що, не зважаючи на доволі складну обстановку на всій лінії фронту, нам вдалося запустити процес ротацій та заміни частин і підрозділів, які тривалий час виконують бойові завдання на передньому краї. Це дозволить стабілізувати обстановку і позитивно вплине на морально-психологічний стан наших воїнів. В ході роботи прийняв всі необхідні рішення для підвищення бойових спроможностей наших бригад. Продовжую роботу”, — зазначив Олександр Сирський.

Водночас він повідомив про контрольовану обстановку на Запорізькому напрямку:

“Продовжив роботу в бригадах, які тримають оборону на Запорізькому напрямку. Оперативна обстановка в цьому районі знаходиться під нашим контролем. Ворог продовжує атакувати наші позиції в районах Роботине, Вербове, але без особливого успіху”.

Нагадаємо, що у Верховній Раді України зареєстровано законопроєкт про звільнення в запас військовослужбовців-строковиків. Його вже направлено на розгляд Комітету з нацбезпеки.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору