Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Що спільного мають Долина і Калуш? — Ведмедів!

З настанням весни й тепла багато мешканців міста починають відвідувати рекреаційні зони поблизу. Хтось йде до річки, хтось у парк, а хтось обирає лісові локації. 

Незабаром Інформатор у серії матеріалів розповість про найцікавіші та найпопулярніші місцини Калущини.

А зараз хочемо нагадати, що у всіх вище перелічених місцях відпочинку завжди потрібно дбати про кілька речей: чистоту й безпеку. Наприклад, якщо ви у лісі, то не смітити, не розпалювати відкриті вогнища, попередньо не підготувавши місце для цього. А ще, не галасувати, бо можна привернути увагу небажаних гостей. Наприклад ведмедів. Проте, мешканцям Калуша та Долини немає про що перейматися.

Отакий ведмежий “талісман” має Калуш на в’їзді до села Вістова, поруч з рекреаційною зоною “Біля ведмедів”. Кажуть, ці бурі красунчики стоять тут вже майже 70 років.

Але, нещодавно у Долині серця наших журналістів трепетно застукали увійшовши до парку біля озера. Оці косолапі нуууу дуже вже нагадують нам про попередніх ведмедиків. І їх також троє, вони також бешкетуни, і всі на Калущині.

Як тут опинилися ці ведмеді ми не знаємо, але якщо ви в курсі — напишіть нам. Або ж, якщо ви бачили ведмедів десь на Калущині, то діліться локаціями

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору