Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Чарівнику” — 35! Калуський дитячий театр грандіозно відзначив свій День народження | ФОТОРЕПОРТАЖ

"Чарівнику" — 35! Калуський дитячий театр грандіозно відзначив свій День народження | ФОТОРЕПОРТАЖ

Зразковий дитячий театр “Чарівник” під керівництвом чудової режисерки Світлани Присташ, цьогоріч відзначає свій 35-й День народження! Ця подія об’єднала сотні калушан — минулих і теперішніх юних акторів, і їх батьків.

Відвідав таку знаменну подію й Інформатор.

За три з половиною десятки років невтомна режисерка разом з дітьми зіграла понад 140 прем’єр на десятки відомих п’єс, повістей та казок. Сьогодні ж, 17 березня, на сцені Палацу культури “Юність” зібрали найкраще під назвою “Казкова подорож шляхом в 35 років”.

Юні актори представили уривки з вистав “Курочка рябенька”, “36, 6 котів” та “Паці на паті”.

Протягом майже півтори години вони не просто грали свої ролі, а насправді веселилися та отримували неймовірне задоволення від процесу. Ні крихти сумнівів чи страху сцени — усе на найвищому рівні.

Також на сцену мали змогу вийти і друзі дитячого театру — колектив “Вітамін”, студія східного та сучасного танцю “Магія сходу” та  зразковий ансамбль танцю “Веселка”.

До теми: Калуський театр “Чарівник” об’єднує дітей з усієї України | Репортаж

А далі були подарунки, численні привітання від друзів та колег, управління культури та міського голови. Також усі учасники театру “Чарівник” отримали почесні грамоти від керівниці Палацу культури Наталії Малинки і сертифікат на 5000 грн від Андрія Найди.

Наприкінці вечора усіх чекав святковий торт та море радісних обіймів.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору