Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Побачення за донат: українська співачка EYRA збирає на “Мавіки”

Побачення за донат: українська співачка EYRA збирає на "Мавіки"

Українська співачка та популярна авторка пісень EYRA презентує нову композицію “Побачення за донат”. Трек несе за собою благодійну місію — закрити великий збір на мавіки 3T i 3PRO під патронатом фонду Алли Мартинюк. 

Пише Інформатор.

Як говорить виконавиця, наразі саме музичні збори привертають більше уваги українців.

До слова, EYRA — авторка популярних треків для Анни Трінчер, Злати Огнєвіч та гурту “БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ” й Олени Тополі.

“Пісня “На побачення за донат” народилась після чергових зборів на FPV-дрони, де серед усіх інших цікавих лотів я виставила лот “кава або обід зі мною”, на запит одного з підписників. Я подумала, що це цікава ідея  заохотити вільних дівчат у цей складний час ходити на побачення за донати на мавіки, реби, тепловізори, позашляховики. Таким чином вони  не лише допомагатимуть закривати швидше збори, а й матимуть шанс зустріти чоловіка із серйозними намірами, а можливо й своє кохання”, — зазначила виконавиця.

Співачка підкреслює: свідомо обрала таку відверту пісенну провокацію. Проте зазначає, що задля допомоги нашим захисникам потрібно залучити усі методи, які вписуються у моральні рамки тої чи іншої людини.

“Другий куплет про оголені фоточки — це і особистий мій досвід, коли придбали фото з відвертої фотосесії і задонатили круглу суму на дрони, а також відсилка до дівчат onlyfans, які не перестають допомагати армії. Зауважу, що мої фотографії мають еротичну естетику і мені не було б соромно, якби вони раптом потрапили в мережу. Але я знаю, що порядність у донорів на першому місці”, — відверто розповіла EYRA.

Наразі “Побачення за донат” — перша ластівка великого благодійного проєкту, який стартує вже незабаром разом з фондом Алли Мартинюк.

“Востаннє разом з підписниками ми закрили два збори. 50 тисяч гривень на FPV і 111 тисяч гривень на мавіки 3T i 3PRO. Наразі ставимо за ціль суму 100 тисяч грн, бо до закриття загального збору залишилось майже півмільйона. Мавіки і дрони це очі наших захисників, тому сподіваюся, що ми зможемо його закрити”, — каже виконавиця.

Посилання на збір та умови, за якими можна “отримати” побачення за донат. Переможців буде декілька.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору