Калуш До сайту

Смачний піст: оладки з яблуками

Сьогодні поділимося з вами рецептом оладок: це і смачно, і просто.

Пише Інформатор.

Інгредієнти:

Приготування:

Яблука очистьте від шкірки і наріжте на дрібні кубики. В теплий картопляний відвар, краще з невеликою кількістю розвареної картоплі, додайте цукор. Далі — розчиняйте дріжджі.

Після цього додайте олію, решту цукру та просіяне борошно. Замішуйте тісто. Воно має мати консистенцію густої сметани. Додайте яблука. Накрийте посудину з тістом і ставте у тепле місце на 15-20 хвилин.

Для першої партії оладок сковорідку змастіть олією. Інші випікайте на сухій сковороді.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08