Також днями Інформатор ділився з вами рецептом приготування оладок із яблуками та баклажанів у місо-глазурі. Сьогодні — розповідаємо як приготувати запечені у часниковому маринаді овочі.
Пише Інформатор.
Інгредієнти:
- перець болгарський – 4 шт
- кабачок – 1 шт
- баклажани – 3 шт
- цибуля ріпчаста – 2 шт
- помідори – 2 шт
- перець гострий стручковий – 1 шт
- часник – 4 зубчики
- соус соєвий – 4 ст. ложки
- оцет яблучний – 2 ст. ложки
- олія – 4 ст. ложки
- перець
- сіль
Приготування:
Почнемо із маринаду для овочів: почистьте та подрібніть часник. Додайте до нього кріп, рослинну олію, яблучний оцет та соєвий соус. Перемішайте усе.
Очистьте цибулю та кабачки. З перцю — витягніть насіння.
Баклажани, болгарський перець, кабачки й помідори наріжте великими шматочками, а цибулю — півкільцями. Гострий перець наріжте невеликими кільцями.
Викладіть овочі у глибоке деко та залийте маринадом. Додайте сіль та перець і перемішайте. Далі — накрийте деко харчовою плівкою і залишіть маринуватися на годину.
Духовку розігрійте до 180 градусів та запікайте протягом 30-40 хвилин.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08