Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Смачний піст: запечені овочі в часниковому маринаді

Смачний піст: запечені овочі в часниковому маринаді

Також днями Інформатор ділився з вами рецептом приготування оладок із яблуками та баклажанів у місо-глазурі. Сьогодні — розповідаємо як приготувати запечені у часниковому маринаді овочі.

Пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • перець болгарський – 4 шт
  • кабачок – 1 шт
  • баклажани – 3 шт
  • цибуля ріпчаста – 2 шт
  • помідори – 2 шт
  • перець гострий стручковий – 1 шт
  • часник – 4 зубчики
  • соус соєвий – 4 ст. ложки
  • оцет яблучний – 2 ст. ложки
  • олія – ​​4 ст. ложки
  • перець
  • сіль

Приготування:

Почнемо із маринаду для овочів: почистьте та подрібніть часник. Додайте до нього кріп, рослинну олію, яблучний оцет та соєвий соус. Перемішайте усе.

Очистьте цибулю та кабачки. З перцю — витягніть насіння.

Баклажани, болгарський перець, кабачки й помідори наріжте великими шматочками, а цибулю — півкільцями. Гострий перець наріжте невеликими кільцями.

Викладіть овочі у глибоке деко та залийте маринадом. Додайте сіль та перець і перемішайте. Далі — накрийте деко харчовою плівкою і залишіть маринуватися на годину.

Духовку розігрійте до 180 градусів та запікайте протягом 30-40 хвилин.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору