Калуш До сайту

Смачний піст: запечені овочі в часниковому маринаді

Також днями Інформатор ділився з вами рецептом приготування оладок із яблуками та баклажанів у місо-глазурі. Сьогодні — розповідаємо як приготувати запечені у часниковому маринаді овочі.

Пише Інформатор.

Інгредієнти:

Приготування:

Почнемо із маринаду для овочів: почистьте та подрібніть часник. Додайте до нього кріп, рослинну олію, яблучний оцет та соєвий соус. Перемішайте усе.

Очистьте цибулю та кабачки. З перцю — витягніть насіння.

Баклажани, болгарський перець, кабачки й помідори наріжте великими шматочками, а цибулю — півкільцями. Гострий перець наріжте невеликими кільцями.

Викладіть овочі у глибоке деко та залийте маринадом. Додайте сіль та перець і перемішайте. Далі — накрийте деко харчовою плівкою і залишіть маринуватися на годину.

Духовку розігрійте до 180 градусів та запікайте протягом 30-40 хвилин.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08