Інформатор Калуш

ТРЕШ

У Калуші “забрали” права у чоловіка, який практикував їзду напідпитку

48-річного жителя Калуша оштрафували та на три роки позбавили права керування транспортними засобами. Таке покарання йому обрав суд за керування автомобілем у стані з ознаками алкогольного сп’яніння.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу суду.

Відомо, що в січні цього року на одній із вулиць Калуша, правоохоронці зупинили водія, який керував транспортним засобом Volksvagen Passat. У нього були ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження відповідного огляду у встановленому законом порядку на місці зупинки транспортного засобу чи в медичному закладі він відмовився.

Згодом з’ясувалося, що таке адмінправопорушення водій вчинив повторно і менш як рік тому його вже притягали до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 130 КУпАП.

У судове засідання чоловік не з’явився, хоча завчасно та належним чином був повідомленим. Окрім того, адмінправопорушник був ознайомлений з матеріалами справи, отримав оптичний диск з копіями відеозаписів та слухання справи було відкладено за його клопотанням для залучення захисника.

“Дослідивши протокол і додані до нього докази, судом постановлено та визнано винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 130 КУпАП, та призначено стягнення у вигляді штрафу, що становить 20400 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 3 роки”, — йдеться у повідомленні суду.

 Зазначено також, що на даний час рішення ще не набуло законної сили і може бути оскаржене в апеляційному порядку.
Фото ілюстративне

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору