Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Рокери влаштовують благодійний ретро-концерт на допомогу ЗСУ | АНОНС

Рокери з Калуша та Польщі влаштовують благодійний ретро-концерт на допомогу ЗСУ | АНОНС

Мистецтво, в сучасних українських реаліях, продовжує допомагати нашим захисникам, і не тільки в навушниках плеєрів під час невеличкого відпочинку, але й тут, в тилу, генеруючи кошти на різноманітні потреби. Цього тижня у Калуші відбудеться захід, саме з такою метою — допомогти нашим захисникам.

Анонсує Інформатор.

У неділю, 24 березня, о 15:00, у Палаці культури “Юність” відбудеться благодійний концерт “Об’єднані піснею”, де два гурти — UkraPols та RetroLab під час своєї програми будуть збирати на потреби реактивної артилерійської батареї 92 ОШБ імені кошового отамана Івана Сірка

“Основною метою нашого заходу та учасників гуртів, є популяризація та розвиток музичного мистецтва та підтримка для наших воїнів. У неділю всі присутні матимуть змогу почути улюблені пісні наживо та підтримати музикантів своїми аплодисментами. Тому прохання до всіх хто має можливість та бажання — долучитися та внести частинку фінансової підтримки для Збройних сил України. Україну та українців неможливо перемогти. Слава Україні”, — діляться організатори заходу.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору