Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Смачний піст: картопляні кульки з грибами

До слова, приготувати такі картопляні кульку можна не тільки з грибами, а ще й з овочами. А смакувати страву можна і як гарнір, і як закуску, і як повноцінну страву.

Пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • картопля — 10 шт
  • борошно — 1 склянка
  • олія — 1/2 склянки
  • панірувальні сухарі — 1/2 склянки
  • гриби — 100 г
  • цибуля — 1 шт
  • спеції

Приготування:

Помийте та почистьте сиру картоплю. Натріть її на дрібній терці. У масу додайте борошно, сіль та інші спеції. Ретельно вимішайте та сформуйте кульки.

Для начинки — помийте, почистьте та відваріть гриби. Дрібно наріжте. Далі — обсмажте разом із цибулею.

Усередину до картопляних кульок додайте начинку. Запаніруйте кульки у борошні з сухарями та обсмажуйте їх на сковорідці протягом хвилини. Далі — запікайте страву у духовці за температури 180°C близько години.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору