До слова, приготувати такі картопляні кульку можна не тільки з грибами, а ще й з овочами. А смакувати страву можна і як гарнір, і як закуску, і як повноцінну страву.
Пише Інформатор.
Інгредієнти:
- картопля — 10 шт
- борошно — 1 склянка
- олія — 1/2 склянки
- панірувальні сухарі — 1/2 склянки
- гриби — 100 г
- цибуля — 1 шт
- спеції
Приготування:
Помийте та почистьте сиру картоплю. Натріть її на дрібній терці. У масу додайте борошно, сіль та інші спеції. Ретельно вимішайте та сформуйте кульки.
Для начинки — помийте, почистьте та відваріть гриби. Дрібно наріжте. Далі — обсмажте разом із цибулею.
Усередину до картопляних кульок додайте начинку. Запаніруйте кульки у борошні з сухарями та обсмажуйте їх на сковорідці протягом хвилини. Далі — запікайте страву у духовці за температури 180°C близько години.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08