Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калушан кличуть підписати петицію щодо будівництва військового шпиталю

Калушан кличуть підписати петицію щодо будівництва військового шпиталю

Ініціатива належить захисникам. Вони кажуть, що військові заслужили на те, щоб отримувати достойну медичну допомогу у спеціалізованих госпіталях. 

Пише Інформатор.

У суботу на площі Героїв у Калуші можна буде почути звернення з цього приводу самих військових та дізнатися, як підписати петицію.

Як повідомив у відеозверненні голова громадської організації “Браття з Прикарпаття” Ігор Козак, який зараз після важкого поранення, лікується в Івано-Франківську, є ініціатива щодо створення у Калуші військового госпіталю.

“З точки зору структури і юридичних моментів, ми ще будемо пропрацьовувати”, — зазначив він.

За його словами, у суботу, 30 березня на площі Героїв відбудеться невелика акція: буде трансляція відеозвернення від хлопців-захисників, а відтак усі, хто прийде, зможуть підписати петицію на підтримку ініціативи.

“На заході України потрібно створювати якомога більше госпіталів, щоб ми переносили їх зі сходу у глибокий тил. Я рахую, що є неправильним, коли військового починають тягати по цивільних лікарнях тільки через те, що у нас немає в достатній кількості військових госпіталів. Військові заслужили на те, щоб отримати достойну медичну допомогу у військовому госпіталі”, — додав Ігор Козак.

Він закликав прийти на даний захід і підтримати не лише своєю присутністю, а і підписами.

Початок акції заплановано на 14:00.

Нагадаємо, що ГО “Браття з Прикарпаття” було офіційно зареєстроване у лютому минулого року. До її складу зокрема входять чинні та колишні військові, які не лише із перших днів повномасштабного вторгнення стоять на захисті України, а і волонтерять та активно включаються у важливі суспільні процеси.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору