Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Дитячий “блокпост”: у Болехові діти на канікулах збирають гроші для військових

Дитячий блокпост: у Болехові діти на канікулах збирають гроші для військових

У Болехові діти влаштували “блокпост” та збирали гроші на потреби військових. Так вони провели кілька днів канікул. Зібрали — понад шість тисяч гривень.

Розповідає Інформатор.

Юних волонтерів зараз шестеро: Филик Марта, Лицур Тарас, Басюк Денис, Феняк Софія, Ворко Святослав та Стасів Михайло. Волонтерством вони та їхні однолітки займаються не вперше, розповідає місцевий мешканець Андрій Калапунь. Подібні акції влаштовували влітку минулого року.

Зараз знову вирішили не гаяти часу та під час весняних канікул також із плакатами вирушили на одну з доріг Болехова. На символічному блокпосту вони провели три дні й у підсумку зібрали 6319 гривень. Гроші вже передали волонтерам.

“Діти збирали кошти на дорозі. Вони організовують своєрідний блокпост, на якому стоять із плакати про допомогу для ЗСУ. Машини їдуть і люди дають”, — розповідає Андрій Калапунь.

“Кому канікули, а нашим дітям робота — про потреби військових дбати… Велика подяка батькам за виховання! Народ, у якого такі діти, приречений на Перемогу! Слава Україні!”додав він у своєму Facebook.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору