Цей варіант приготування супу — спрощений, адже не потребує додавання цибулі та часнику.
Пише Інформатор.
Інгредієнти:
- томатна паста — 1 ст. ложка
- вода — 1 склянка води
- соєвий соус — 2/3 ст. ложки
- чилі — 1/2
- імбир — 1 см
- гриби
- сік лайма — з 1/2
- томати чері 5 шт
- тофу — 80 г
- кокосове молоко — 1/2 склянки
- карі — 1/3 ч. ложки
- водорості
- олія
- кунжут
Приготування:
Подрібніть гриби, чилі та імбир і додайте воду, місо та томатну пасту і цедру. Перемішайте.
Наріжте тофу і томати і смажте на олії до золотистої скоринки. Додайте карі. Далі — водорості, тофу, томати і кокосове молоко добре перемішайте й залишіть під кришкою на кілька хвилин, вимкнувши плиту.
Перед подачею додайте кунжут і сік лайму.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08