Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Смачний піст: морквяні котлети

Такий смаколик ще можна робити у формі кульок. Вони матимуть не тільки цікавий смак, а ще й незвичний вигляд.

Пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • цибуля — 2 шт
  • кипʼячена вода — 2-3 ст. ложки
  • морква — 500 г
  • солодка мелена паприка — 1 ч. ложка
  • сіль
  • манна крупа — 50 г
  • олія
  • панірувальні сухарі
  • мелений чорний перець
  • часник — 2 зубчики

Приготування:

Дрібно наріжте цибулю. Додайте паприку, перець та сіль. Моркву натріть на дрібній терці та додайте до цибулі у сковорідку. Насипте манки та залийте водою.

Смажте близько 5-7 хвилин, поки консистенція не буде густою.

Додайте дрібно нарізаний часник.

Далі — сформуйте котлетки та обваляйте їх у сухарях і смажте.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору