Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Смачний піст: запечене авокадо

Смачний піст: запечене авокадо

Можна подавати із соусом чи грецьким йогуртом — смак вас точно здивує.

Пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • авокадо — 1 шт
  • куряче яйце — 2 шт
  • сіль
  • чорний перець

Приготування:

Помийте авокадо. Розріжте навпіл та вийміть кісточку. За потреби — виберіть ложкою і трохи м’якоті, щоб всередину помістилося яйце. Розбийте яйце в кожну половинку авокадо та додайте спеції.

Духовку розігрійте до 210 градусів. Викладіть авокадо на деко чи у форму, помістіть в духовку та випікайте 10 хвилин.

Можна подавати також разом із гарніром чи іншими овочами.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору