Можна подавати із соусом чи грецьким йогуртом — смак вас точно здивує.
Пише Інформатор.
Інгредієнти:
- авокадо — 1 шт
- куряче яйце — 2 шт
- сіль
- чорний перець
Приготування:
Помийте авокадо. Розріжте навпіл та вийміть кісточку. За потреби — виберіть ложкою і трохи м’якоті, щоб всередину помістилося яйце. Розбийте яйце в кожну половинку авокадо та додайте спеції.
Духовку розігрійте до 210 градусів. Викладіть авокадо на деко чи у форму, помістіть в духовку та випікайте 10 хвилин.
Можна подавати також разом із гарніром чи іншими овочами.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08