До слова, сьогодні — міжнародний день супу. Тож тішитимемо вас рецептом цікавого й незвичного супу з… тофу й шпинату.
Пише Інформатор.
Інгредієнти:
- тофу — 200 г
- шпинат — 50 г
- рослинне молоко — 2 чашки
- рис — 1 чашка
Приготування:
Тофу наріжте шматочками та обсмажуйте на сковороді протягом 2-3 хвилин. Влийте молоко до сковороди, додайте шпинат та тушкуйте 15 хвилин на середньому вогні.
Подавайте з відвареним рисом. Також можна підсмажити хліб — зробити сухарики.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08