Калуш До сайту

Смачний піст: суп шак-тофу

До слова, сьогодні — міжнародний день супу. Тож тішитимемо вас рецептом цікавого й незвичного супу з… тофу й шпинату.

Пише Інформатор.

Інгредієнти:

Приготування:

Тофу наріжте шматочками та обсмажуйте на сковороді протягом 2-3 хвилин. Влийте молоко до сковороди, додайте шпинат та тушкуйте 15 хвилин на середньому вогні.

Подавайте з відвареним рисом. Також можна підсмажити хліб — зробити сухарики.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08