Такий пашет, до речі, можна смакувати не тільки з хлібом: можна використовувати як намазку для лаваша чи їсти разом з чіпсами.
Пише Інформатор.
Інгредієнти:
- квасоля — 100 г
- чорнослив — 100 г
- волоський горіх — 5 шт
- рослинна олія — 2 ст. ложки
Приготування:
Попередньо відваріть та промийте квасолю (можна використовувати промиту консервовану).
Квасолю помістіть в блендер, додайте чорнослив, олію та перебийте. Водою можна регулювати консистенцію паштету.
Ядра волоських горіхів трохи подрібніть та змішайте з паштетом.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08