Калуш До сайту

Смачний піст: паштет з квасолі

Такий пашет, до речі, можна смакувати не тільки з хлібом: можна використовувати як намазку для лаваша чи їсти разом з чіпсами.

Пише Інформатор.

Інгредієнти:

Приготування:

Попередньо відваріть та промийте квасолю (можна використовувати промиту консервовану).

Квасолю помістіть в блендер, додайте чорнослив, олію та перебийте. Водою можна регулювати консистенцію паштету.
Ядра волоських горіхів трохи подрібніть та змішайте з паштетом.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08