Десерт має вийти досить вологим. Пісний брауні з арахісом дещо відрізнятиметься смаком від класичного, але точно вас вразить.
Пише Інформатор.
Інгредієнти:
- пшеничне борошно — 1 склянка
- цільнозернове борошно — 1 склянка
- цукор — 1 склянка
- какао — 3/4 склянки
- розпушувач — 1 ч. ложка
- сіль — 1 ч. ложка
- оливкова олія — 150 мл
- вода — 1 склянка
- арахіс — 50-70 г
- сік і цедра лайму
- ванільний цукор
Приготування:
Духовку розігрійте до 180 градусів. Підготуйте форму 20 на 20 см, вистеліть її пергаментом. Підсмажте арахіс на сухій пательні, очистьте від лушпиння і подрібніть до стану крупних крихт.
В мисці змішайте всі сухі інгредієнти. Влийте олію і воду. Додайте цедру і сік лайму. Всипте арахіс, але не весь – частинку залиште для посипки готового Брауні. Розмішайте, щоб утворилось однорідне тісто.
Перелийте тісто у форму, зверху посипте горішками і поставте у духову шафу випікатись протягом 35-40 хвилин.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08