Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

В чому причина тривалого відключення води в Калуші?

В чому причина тривалого відключення води в Калуші?

Водопостачання призупинили учора для проведення робіт з реконструкції водопровідної мережі на вулицях Сівецька – Окружна. Спершу вимкнення продовжили до 12:00, а зараз — повідомляють, що без води кілька вулиць міста будуть ще пару годин.

Пише Інформатор.

На сторінці КП “Калуської енергетичної компанії” з’явилася інформація, що води не буде орієнтовно до 16:00 за такими адресами:

Тимчасово без водопостачання:

  • вул. Рубчака;
  • вул. Долинська;
  • вул. Козоріса;
  • вул. Грушевського (частково);
  • вул. Писарська (частково).

Проте, у коментарі Інформатору директор комунального підприємства Петро Шевчук розповів, що комунальники всіма силами намагаються закінчити роботу швидше:

“Можливо вдасться швидше ніж до 16 години. Зараз хлопці проводять роботи під тиском, бо не тримають заслонки. З усіх сторін з міста підпирає. Жодна  заслонка яка була на підприємстві, навіть з тих, що поставлені за кошти Світового банку. Також по всьому місту перемички, які є, старі, їм років по 40-50,  не витримують.

Мусіли скидати тиск, для того, щоб можна було заварити трубу. Роботи там не дуже багато, але немає можливості зупинити воду. Хлопці вже закінчують роботу, вони знайшли якийсь вихід, відкачують”.

Віталіна Костів
Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору