Інформатор Калуш

ТРЕШ

Із квітучої карти України в Калуші покрали хвойники, спіреї та хризантеми

Крадуть квіти у Калуші

На кількох інших клумбах також побували крадії. Рослини із клумб у місті крадуть постійно. Але такої масштабної крадіжки комунальники не пригадують.

Пише Інформатор, покликаючись на Калуську міську раду.

Із клумби біля супермаркету “Сільпо” минулої суботи зникли 415 самшитів, 15 спірей украли на вул. Дзвонарській, викопали гібіскуси на проспекті Лесі України. Понівечили і клумби на вул. С. Бандери. Із квітучої карти України покрали хвойники, спіреї, хризантеми, каже начальниця дільниці озеленення КП “Калушавтодор” Анна Бігун.

“Клумбу біля “Сільпо” практично повністю знищили. Там росли хороші самшити, здорові, проліковані від вогнянки. Була цікава розбивка, вкладено дуже багато роботи. Не знаю, чи їх хтось налякав, бо залишили, може, з 30-40 кущів. Усе решта — витоптано, викопано”, — розповідає Анна Бігун.

Вона каже, що працівникам просто опускаються руки. Адже всі рослини вони вирощують самотужки, намагаючись збільшувати кількість квітників у громаді. Але натомість змушені висаджувати наявні рослини замість вкрадених. Якщо такі крадіжки повторюватимуться надалі, квітів і кущів просто не вистачить.

За фактом крадіжки комунальники звернулися у правоохоронні органи. А мешканців громади закликають бути більш свідомими та берегти те, що створено важкою працею для всього міста.

удьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору