Ці ніжні грибочки можна додати до пюре з картоплі чи макаронів. А також — до салату зі свіжими овочами.
Пише Інформатор.
Інгредієнти:
- печериці — 500 г
- вода — 600 мл
- оцет — 20 мл
Для маринаду:
- вода — 300 мл
- цукор
- сіль
- лавровий лист — 2 шт
- перець горошком
- оцет — 30 мл
Приготування:
Вимийте печериці та покладіть їх до каструлі. Залийте їх водою й додайте оцту. Варіть впродовж 10 хвилин.
В іншу каструлю налийте воду, яку ви підготували для маринаду. Додайте трішки цукру, дві ложки солі, лаврові листки та кілька горошків перцю. Розмішайте та доведіть до кипіння.
Маринад зніміть з вогню та влийте оцту.
Відварені гриби перекладіть в банку. Залийте маринадом та закрийте кришкою. Після того, як гриби охолонуть — поставте банку до холодильника. Гриби мають маринуватися впродовж 5-6 годин.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08