Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

“Під час війни людині потрібна людина” — у Калуші відбувся другий психологічний фестиваль “Разом з тобою”| ФОТОРЕПОРТАЖ

"Під час війни людині потрібна людина" — у Калуші відбувся другий психологічний фестиваль "Разом з тобою"| ФОТОРЕПОРТАЖ

Десятки калушан наприкінці тижня отримали унікальну можливість — побувати на благодійному фестивалі й отримати психологічну підтримку від найкращих психологинь нашого міста. Усі вони об’єдналися заради допомоги ЗСУ.

Ділиться Інформатор.

В неділю, 14 квітня, у стінах калуського Ліцею №6 розпочався Благодійний психологічний фестиваль “Разом з тобою”. Така подія відбулася в Калуші уже вдруге. І цього разу також зібрала багато небайдужих калушан. Головною метою цьогорічного фестивалю став збір на систему РЕБ для наших захисників з 79 батальйону Калуської ТрО.

“Ми переповнені вдячністю. Вдячністю до кожного, хто сьогодні був присутній і до тих, хто долучався різними можливостями
До усіх вас, бо разом ми створювали безпечний простір, в якому можна було проявлятися станами, думками і почуттями, перезавантажитися та наповнитися такими важливими хорошими і теплими емоціями“, — поділилася враженнями співорганізаторка заходу, Оксана Кулик.

На початку фестивалю, окрім представлення психологинь та ідеї фестивалю також до мікрофона вийшла заступниця міського голови, Надія Гуш:

“Ви робите грандіозну справу для наших військовослужбовців. Допомога для них важлива. А також і для їх рідних, які з нетерпінням чекають своїх синів, чоловіків додому з Перемогою”.

Опісля присутні разом з психологами розійшлись по аудиторіях для проведення тренінгів. Детальніше про програму ми розповідали у матеріалі: Що цікавого буде на благодійному психологічному фестивалі в Калуші | ПРОГРАМА

“Дякую всім, хто допомагав, що б фестиваль відбувся. Спасибі нашим творчим фотографам. Вдячність колегам Оксані Кулик, Надії Шлемкевич, Лілії Бучак, Тані Кутинській, Любі Василів, Олександрі Крутій, Ірині Мельник-Коломієць, Наталі Капущак та Аліні Абрамець за організацію, ініціативність, підтримку, досвід, чудові ідеї. З вами легко, творчо, ресурсно.

Без перебільшення ми живемо в історичний час. Коли усім потрібна підтримка. Під час війни людині потрібна людина. Ментальне здоров’я, психологічна освіта, як ніколи зараз актуальні. Можна сказати дуже багато мудрих слів. А якщо по-людськи, ми маємо стояти, витримати, вижити… Турбота про себе зараз важлива, як ніколи. І це наша відповідальність. Турбуйтеся про себе, щоб “бути в строю”. На плечі багатьох впала підтримка інших. В першу чергу потрібно подбати про себе, щоб не стати “-1″. Такі всі різні мудрі й світлі люди. Честь було спілкуватися з вами. До зустрічі в нових життєвих та робочих процесах. Обіймаю кожного. Перемога нам”, — поділилася емоціями психологиня Іванна Гусениця. 

Загалом на фестивалі протягом п’яти годин вдалося зібрати 23 500 грн.

Остап Микитюк

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору