Калуш До сайту

Смачний піст: яблучний пиріг мілопіта

Мілопіта — традиційний грецький пиріг із яблук. Розповідаємо, як його приготувати.

Пише Інформатор.

Інгредієнти:

Приготування:

Горіхи подрібніть.

Яблука почистьте й наріжте слайсами. Посипте цукром. Додайте сік лимона зверху й залиште на 10 хвилин.

Додайте до посудини з яблуками борошно, розпушувач, горіхи й сіль. Перемішайте. Влийте усі рідкі інгредієнти та перемішайте.

Викладіть тісто у застелену пергаментом форму й присипте горішками з цукром. Відправте пиріг у духовку, розігріту до 170 градусів, на 45-55 хвилин.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08