Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Калуська ЦРЛ отримала функціональні ліжка від благодійників з Нідерландів

Актуальну допомогу Калуська ЦРЛ отримала від благодійників із Нідерландів. 12 квітня у медичний заклад доправили вантажівку із гуманітарною допомогою. Привезли 46 функціональних ліжок та матраци до них. 

Пише Інформатор, покликаючись на Калуську міську раду.

“Калуський міський голова звернувся до фонду “Мангуст”, який співпрацює із фундацією “Голландія-Україна”, — розповідає благодійник Юрій Рожков. — Ми разом відпрацювали це направлення, зробили запити, і сьогодні з Нідерландів приїхав гуманітарний вантаж. Це — функціональні ліжка, дуже зручні, особливо, коли хворому загрожують пролежні, важко їсти. Я думаю, що це початок співпраці влади Калуша і нашого фонду”.

Крім того, у медичний заклад доправили витратні матеріали, медикаменти та сейфи для зберігання певних категорій медичних препаратів.

“У часі війни фінансування таких закладів, як наш, є обмеженим. І тому благодійна допомога є дуже актуальною. Усі ці функціональні ліжка будуть розподілені по тих відділах, де тривалий час не оновлювався ліжковий фонд, — каже генеральний директор КНП “Центральна районна лікарня Калуської міської ради” Ярослав Мороз. — Від себе особисто, адміністрації і працівників лікарні висловлюю подяку благодійному фондові “Мангуст”, фундації “Голландія-Україна” і Юрію Рожкову за суттєву допомогу. Ми вдячні нашим партнерам і українцям у Нідерландах, які допомагають у такий нелегкий час”.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору