Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Смачний піст: грибний суп

Дещо незвичний рецепт, адже цього разу, аби приготувати суп — доведеться користуватися духовкою.

Пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • овочевий чи грибний бульйон – 3000 мл
  • гриби свіжі – 600 г
  • картопля – 6 шт
  • цибуля зелена – 30 г
  • цибуля ріпчаста – 2 шт
  • олія – 4 ст. ложки

Приготування:

Картоплю почистьте, помийте та наріжте на невеликі кубики. Зелену цибулю промийте та дрібно наріжте. Ріпчасту цибулю також наріжте. Свіжі гриби нашинкуйте та залийте окропом.

Розігрійте сковорідку з олією та обсмажте гриби. Додайте цибулю, а опісля — борошно. Обсмажуйте ще кілька хвилин.

Перекладіть гриби до глиняного горщика. Залийте гарячим бульйоном та всипте картоплі. Ставте в духовку.

Готуйте на слабкому вогні 20-25 хвилин, додайте томатну пасту, а опісля — спеції й цибулю.

Доведіть до кипіння.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору