Дещо незвичний рецепт, адже цього разу, аби приготувати суп — доведеться користуватися духовкою.
Пише Інформатор.
Інгредієнти:
- овочевий чи грибний бульйон – 3000 мл
- гриби свіжі – 600 г
- картопля – 6 шт
- цибуля зелена – 30 г
- цибуля ріпчаста – 2 шт
- олія – 4 ст. ложки
Приготування:
Картоплю почистьте, помийте та наріжте на невеликі кубики. Зелену цибулю промийте та дрібно наріжте. Ріпчасту цибулю також наріжте. Свіжі гриби нашинкуйте та залийте окропом.
Розігрійте сковорідку з олією та обсмажте гриби. Додайте цибулю, а опісля — борошно. Обсмажуйте ще кілька хвилин.
Перекладіть гриби до глиняного горщика. Залийте гарячим бульйоном та всипте картоплі. Ставте в духовку.
Готуйте на слабкому вогні 20-25 хвилин, додайте томатну пасту, а опісля — спеції й цибулю.
Доведіть до кипіння.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08