Калуш До сайту

Смачний піст: батат фрі

Страва надзвичайно хрустка, та ще й солоно-солодка: з різними додатковими інгредієнтами вона розкриватиме нові грані смаків.

Пише Інформатор.

Інгредієнти:

Приготування:

Спершу розігрійте духовку до 200 градусів.

Наріжте батат на довгі брусочки та змастіть їх оливковою олією. Змішайте улюблені спеції, сіль та перець та додайте їх до нарізаного батату. Розкладіть їх на два дека із ребрами.

Запікати потрібно до коричневого кольору та хрусткої скоринки знизу (приблизно 15 хвилин). Далі — переверніть та готуйте, поки друга сторона не стане хрусткою (приблизно 10 хвилин).

Батат подавайте гарячим.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08