Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Сонцезахисними окулярами “на п’ятачку” цьогоріч не торгуватимуть

Сонцезахисними окулярами "на п'ятачку" цьогоріч не торгуватимуть

Міська рада була готова надати місце під сезонну торгівлю сонцезахисними окулярами на вулиці Богдана Хмельницького, але на відповідний конкурс цьогоріч ніхто з підприємців не подався.

Пише Інформатор,

У Калуші сьогодні провели комерційний конкурс на право оренди окремих конструктивних елементів благоустрою для надання дитячих розважальних послуг та місць розміщення торговельного обладнання на території громади. Йшлося про місця для сезонного бізнесу: дитячі атракціони, торгівлю морозивом та сонцезахисними окулярами.

На дитячі атракціони охочі були. Зголосився один із і підприємців і на торгівлю морозивом. Йдеться про встановлення морозильної камери на вулиці Дзвонарській (неподалік входу у ринок). Базова ставка цього лоту становила 9300 гривень.

Що ж до торгівлі сонцезахисними окулярами, то міська рада традиційно була готова визначити під це місця на вулиці Дзвонарській (неподалік “Приватбанку”) та на вулиці Богдана Хмельницького в районі “п’ятачка”. На друге місце охочих не було, тоді як перше “підбронювали” за 13 300 гривень.

Як повідомив начальник управління економічного розвитку міста Юрій Соколовський, якщо від суб’єктів підприємницької діяльності надходитимуть ще заяви, то комісія буде їх розглядати і приймати рішення про проведення конкурсу.

Нагадаємо, що підприємці, яких визнали переможцями конкурсу, тепер мають три банківські дні, щоб внести відповідну плату, а далі мають замовити схему розміщення відповідних об’єктів та в управлінні комунальної власності укласти договори оренди конструктивних елементів благоустрою. Якщо цього не буде зроблено, муніципальна інспекція матиме право штрафувати за розміщення об’єктів без належного пакету документів.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору