Інформатор Калуш

ВЛАДА

Юрій Червневий з Болехова втретє став депутатом Івано-Франківської обласної ради

Юрій Червневий з Болехова втретє став депутатом Івано-Франківської обласної радим

До Івано-Франківської обласної ради зареєстрували двох нових депутатів. 

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Бліц-Інфо.

Під час минулого засідання Івано-Франківської обласної ради депутатка Оксана Когут з фракції ВО “Батьківщина” та Віктор Шевченко з фракції “За майбутнє” склали свої депутатські повноваження. Тепер замість них до складу ради увійшли наступні у партійному списку.

Замість Оксани Когут повноважень набрав Юрій Червневий, а замість Віктора Шевченка — Богдан Хлівінський. Сьогодні, 19 квітня, на черговій сесії голова Івано-Франківської обласної виборчої комісії Анатолій Корнійчук вручив обом відповідні посвідчення.

Довідка: Юрій Червневий з Болехова вже втретє став депутатом Івано-Франківської обласної ради. У 2010 році він був у складі ради від партії Собор та у 2015 від ВО “Батьківщина”. Також балотувався у 2019 році, але до складу ради не потрапив. Зараз він перебуває на посаді директора Прикарпатського коледжу лісового господарства.

Богдан Хлівінський двічі балотувався до ради у 2015 партії “Воля” та у 2020 році від партії “За майбутнє”, але жодного разу до складу не потрапив. Чоловік веде підприємницьку діяльність у Рогатині.

Фото: Інформатор Івано-Франківськ

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору