Коли стейки будуть готові —полийте кожен стейк щедрою кількістю соусу чімічуррі та подавайте гарячими. Буде смачно!
Пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Цвітна капуста – 1 головка
- Оливкова олія
- Сіль
Соус чімічуррі:
- Петрушка
- Кінза
- Часник
- Лимон
- Перець червоний
- Орегано сухе
Приготування:
Почніть із соусу чімічуррі — розпочинати краще за годину до приготування усієї страви. Подрібніть 4 зубчики часнику. Дрібно наріжте петрушку й кінзу. Додайте орегано, пластівці червоного перцю, лимонний сік та велику щіпку солі. Далі — повільно додавайте оливкову олію.
Розігрійте духовку до 450 градусів. Наріжте цвітну капусту на стейки.
Після розрізання акуратно викладіть їх на велике деко. Змастіть оливковою олією і щедро посипте сіллю. Обсмажуйте 25 хвилин (в процесі смаження обережно переверніть стейк на іншу сторону і змастіть оливковою олією). Коли ви закінчите, цвітна капуста має стати золотисто-коричневою та смачною.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08