Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

У Калуші родини Героїв висадили близько двох сотень дубів

У Калуші родини Героїв висадили близько двох сотень дубів

Поки що у глечики. На деякий час кожна родина забере дерево додому, додасть “сімейного” грунту і попіклується про рослину. Відтак в окремо визначений день усі дуби пересадять на цілісну ділянку, яка з часом стане дубовим гаєм.

Розповідає Інформатор.

Поки виростуть дуби, багатьох із нас уже не буде, але імена воїнів, у памʼять про яких вони висаджені, залишаться на віки, кажуть організатори заходу.

Загалом нинішній захід — благодійний проєкту “Жити без тебе” — став дуже символічним. Його ініціаторкою та засновницею є Мар’яна Яремчук.

У залі палацу культури “Юність” зібралося сотні людей, які втратили на війні найдорожчих. З словами підтримки до них зверталися організатори, представники влади та громадських організацій. Коштом благодійників для кожного сформували подарунки. Дітей в окремій кімнаті розважали аніматори та вихователі, з якими можна було робити янголів із паперу. А після висаджування дерев усіх охочих ще пригощали піцою.

Приблизно через місяць має відбутися другий етап цього заходу. Заплановано, що дуби висадять неподалік реабілітаційного центру “4.5.0”.

Тетяна Кіндюх

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору