Інформатор Калуш

ТРЕШ

У Рожнятові за зґвалтування неповнолітньої племінниці засудили чоловіка

У Рожнятові за зґвалтування неповнолітньої племінниці засудили чоловіка

Неповнолітня приїхала до будинку, щоб допомогти дядькові, який робив ремонт у будинку. Коли вона заснула, чоловік вдався до насильства. Дівчині вдалось вирватися і втекти, але тілесні ушкодження були завдані.

Повідомляє Інформатор, посилаючись на Галичину.

Йдеться про уродженця Долини, якого судили в Рожнятові за зґвалтування неповнолітньої племінниці. Сталося це 3 серпня 2023 року.

Обвинувачений побачив, що неповнолітня потерпіла заснула на ліжку, та в цей час у нього виник злочинний умисел, направлений на зґвалтування останньої, а саме вчинення насильницьких дій сексуального характеру, пов’язаних із вагінальним проникненням.

“Обвинувачений зняв одяг з себе та потерпілої, розпочавши торкатись інтимних частин тіла та проти волі потерпілої, застосовуючи фізичну силу, ввів пальці своєї руки в піхву останньої. В результаті чого потерпіла отримала тілесні ушкодження у вигляді рани з крововиливом під слизову оболонку передвір’я піхви, які згідно з висновком судово-медичної експертизи №116 відносяться до легких тілесних ушкоджень… Відчувши біль в області геніталій, неповнолітня потерпіла прокинулась, вирвалась від обвинуваченого та втекла з будинку”, — йдеться у вироку суду.

Чоловік своєї вини так і не визнав. За його версією, він приліг на диван біля дівчини і спробував розбудити. А вона прокинулась і почала плакати, дзвонити матері та сестрі й казати, що він до неї чіпляється. Далі він ще переконував неповнолітню, що їй це все здалося… Вважає, що потерпіла і її мати хочуть таким чином забрати у нього будинок, який заповіла йому їхня мати. Просив суд його виправдати.

Потерпіла у суді розповіла, що того дня мала підзаробити 500 гривень у дядька. Коли уже практично закінчувала прибирати до будинку зайшов обвинувачений та запропонував їй випити стакан солодкої води, на що вона погодилась. Через якийсь час у неї погіршилось самопочуття, почала крутитись голова, і вона прилягла на диван в кімнаті будинку та заснула. Прокинулась від больових відчуттів в області геніталій та побачила обвинуваченого, який лежав збоку біля неї на ліжку, а його рука була на її статевих органах, вона була роздягнута, а саме її труси були спущені нижче колін, а футболка піднята до шиї. Від поганого самопочуття вона знову заснула, а коли прокинулась, то побачила, що повністю роздягнута, обвинувачений теж повністю роздягнутий лежав зверху на ній, спираючись на своїх руках. Вона злякалась та відштовхнувши його, почала плакати, одяглась та вибігла з будинку. Сховалась від обвинуваченого на подвір’ї у туалеті, та почала телефонувати матері, а пізніше сестрі, яким все розповіла.

Суд визнав обвинуваченого винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.152 КК України, та призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 8 (вісім) років. Вирок може бути оскаржений до Івано-Франківського апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору