Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Смачний піст: котлети із сочевиці

Як приготувати ці неймовірні корисні котлетки?

Розповідає Інформатор.

Інгредієнти:

  • сочевиця — 130 г
  • рис (або картопля) — 80 г
  • морква — 50 г
  • кінза

Приготування:

Сочевицю відваріть до готовності в підсоленій воді протягом 15-20 хвилин. Рис (або картоплю) — у киплячій воді протягом 15 хвилин.

Моркву натріть на грубій терці та обсмажте на пательні з олією. Додайте відварену сочевицю і тушкуйте 2-3 хвилини.

Перекладіть піджарку в каструлю і подрібніть занурювальним блендером до пюреподібного стану.

Змішайте в мисці горохово-рисове пюре з овочевою піджаркою, додайте спеції до смаку. Сформуйте з маси невеликі котлетки й обсмажте на пательні до золотистої скоринки.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору