Як приготувати ці неймовірні корисні котлетки?
Розповідає Інформатор.
Інгредієнти:
- сочевиця — 130 г
- рис (або картопля) — 80 г
- морква — 50 г
- кінза
Приготування:
Сочевицю відваріть до готовності в підсоленій воді протягом 15-20 хвилин. Рис (або картоплю) — у киплячій воді протягом 15 хвилин.
Моркву натріть на грубій терці та обсмажте на пательні з олією. Додайте відварену сочевицю і тушкуйте 2-3 хвилини.
Перекладіть піджарку в каструлю і подрібніть занурювальним блендером до пюреподібного стану.
Змішайте в мисці горохово-рисове пюре з овочевою піджаркою, додайте спеції до смаку. Сформуйте з маси невеликі котлетки й обсмажте на пательні до золотистої скоринки.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08