Таке овочеве рагу розкривається зовсім по іншому — селера додає особливого аромату й смаку.
Пише Інформатор.
Інгредієнти:
- морква — 2 шт
- ріпчаста цибуля — 2 шт
- корінь селери — 2 шт
- перець болгарський — 2 шт
- оливкова олія
- зелень
- сіль
- перець
- улюблені спеції
Приготування:
Очистьте корінь селери та наріжте тоненькими скибочками.
Сковороду розігрійте на сильному вогні й додайте олії. Смажте селеру.
Очистьте перець та наріжте соломинками.
Моркву очистьте та натріть на великій терці.
Цибулю наріжте на половинки кілець.
Складіть усе до каструлі. Додайте спеції та тушкуйте, доки овочі не стануть мʼякими.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08