Ця страва — мікс корисних інгредієнтів. І вуглеводів, і білків…
Пише Інформатор.
Інгредієнти:
- спаржева квасоля (може бути заморожена) — 0,5 кг
- волоські горіхи — 1 склянка
- червона цибуля — 1 шт
- часник — 4 зубчики
- куркума
- коріандр
- вода — 0,5 л
- сіль
- червоний перець (мелений)
- оцет (бальзамічний або винний) — 2 ст. ложки
Приготування:
Стручки квасолі не розморожуйте — одразу залийте окропом на 8-10 хвилин. Вони мають бути напівмʼякими. Далі — відберіть їх до сита й облийте холодною водою.
Дрібно наріжте горіхи. Також надрібно — цибулю та часник.
На сковорідку висипте горіхи та спеції. Підсушуйте, постійно помішуючи. Додийте олії. Додайте цибулю та часник. Трішки обсмажте.
Влийте води та тушкуйте протягом 7-10 хвилин.
Залийте горіховим соусом квасолю й ретельно розмішуйте. Відварюйте 5-7 хвилин.
Зауважимо, що соусу має бути достатньо, аби квасоля плавала у ньому.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08