Страви з цього овочу часто доповнюють пісний стіл. Морква добре смакує саме у запеченому вигляді.
Пише Інформатор.
Інгредієнти:
- морква — 700 г
- апельсиновий сік — 300 мл
- мед — 2 ст. ложки
- цибуля-порей — 1 стебло
- часник — 1 зубчик
- спеції гвоздики, кориці, мускатного горіха, перцю, кмину
- сіль
Приготування:
Наріжте моркву на тоненькі смужки. Порей — середніми “кільцями”. Разом із морквою відваріть його у киплячій соленій воді. На це піде близько 6 хвилин.
Готові овочі після легкого обсушування ставте у форму.
Для приготування соусу змішайте усі інгредієнти та спеції. Соус після приготування вилийте на овочі. Форму-деко ставте у духовку й запікайте при температурі 180 градусів під закритою кришкою.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08