Це не просто морквяний суп-пюре — він із додаванням пасти місо!
Пише Інформатор.
Інгредієнти:
- цибуля — 1 шт
- кунжутна олія — 30 мл
- часник — 3 зубчики
- корінь імбиру — 3 см
- морква — 1 кг
- овочевий бульйон або вода — 1 л
- світла паста місо — 60 г
- сіль
- кунжут — 3 ст. ложки
- зелена цибуля
Приготування:
У великій каструлі розігрійте кунжутну олію. Додайте порізані цибулю й імбир та вичавлений часник. Посоліть та обсмажте. Повільно помішуйте. Потрібно досягнути золотистого кольору.
Влийте бульйон та додайте моркву. Добре вимішайте. Варіть, поки морква не стане мʼякою. Пасту місо помістіть у глибоку миску та влийте до неї окропу. Перемішайте.
Перелийте суміш до супу й збийте блендером до однорідності. Знову доведіть до кипіння.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08