Приготування займе зовсім небагато часу, а у висновку ви отримаєте ще й ароматну страву.
Пише Інформатор.
Інгредієнти:
- стручкова квасоля свіжоморожена — 400 г
- гриби варені — 300 г
- цибуля — 1 шт
- томатна паста — 2 ст. ложки
- сіль
- олія
Приготування:
Обсмажте цибулю на олії. Додайте гриби та ще трохи обсмажте.
Додайте розморожену стручкову квасолю та знову обсмажуйте. Посоліть.
Додайте томатну пасту, розведену в невеликій кількості води.
Прогрійте, помішуючи на середньому вогні.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08