Інформатор Калуш

РЕКЛАМА

У Калуші офіційно відкрилась комп’ютерна академія “IT Step Academy”

Сьогодні, 30 квітня, у місті Калуші відкрили філію однієї з найбільших комп’ютерних академій світу — “IT Step Academy”. Програма навчання, яку застосовуватимуть у Калуші, дозволить дітям розкрити потенціал та свідомо підійти до вибору майбутньої професії. 

Ділиться Інформатор.

Процес навчання складається з 80% практики та всього 20% теорії. Учні не тільки програмують, а застосовують усі знання на практиці у спеціальних лабораторіях.

“IT STEP” В ЦИФРАХ

  • 500 навчальних лабораторій

Одна з таких тепер частково реалізована у Калуші. Саме ця — лабораторія для програмування робототехніки. Планують реалізувати і фотолабораторію.

  • 87 метрів квадратних навчальної площі

Це тільки та площа, яка використовується для навчання: комп’ютерні класи, лабораторії та навчальні простори.

  • 3 500 викладачів-практиків

“У місті Калуші ми також знайшли дуже професійних, хороших, найкращих викладачів”, — ділиться партнерка академії Любов Трибун.

  • 13 500 комп’ютерів

Суворе правило: 1 студент — 1 комп’ютер.

У Калуші облаштовані два комп’ютерні класи, у яких по 14 робочих місць із новітнім обладнанням для практичних занять. Навчання в академії проводиться за єдиною міжнародною програмою. І так — в усіх філіях в Україні та за кордоном.

“Ми тісно співпрацюємо з IT-індустрією та IT-компаніями. Ми слухаємо й дослухаємось. Якщо якісь навчальні блоки втрачають свою актуальність — ми їх замінюємо на такі, які потрібні нашим студентам станом на сьогодні”, — додає партнерка академії Любов Трибун.

  • 250 000 випускників

Це про дорослих: тих, хто навчається за напрямками “розробка програмного забезпечення мережі”, “кібербезпека” й “комп’ютерна графіка та дизайн”.

У Калуші приміщення комп’ютерної академії “IT Step Academy” знаходиться за адресою проспект Лесі Українки, 86.

ПРО НАВЧАННЯ

Після закінчення навчальної програми чи курсів випускники отримують дипломи міжнародного зразка з випискою оцінок та сертифікації від великих ІТ-компаній, які є стратегічними партнерами академії. Також батьки можуть обрати, коли дитині відвідувати заняття— в будні чи вихідні. В процесі навчання за успіхи учні отримують нагороди. Їх можна накопичувати та обмінювати на реальні речі: від цукерок — до павербанків і не тільки.

Дізнатись більше про навчальні програми, вступити самому, або записати дитину можна на сайті калуської філії академії за посиланням.

Прямий етер з відкриття комп’ютерної академії “IT Step Academy” дивіться тут. 

Першочергові завдання, які планує реалізувати команда “IT Step” — два соціальні проєкти. Перший — навчання для людей “третього віку”: завдяки проєкту вони зможуть опанувати навички роботи з комп’ютером. Незабаром формуватимуться групи учасників, а кількість місць буде обмежена: в одній групі — не більше 14 людей. Цей проєкт є абсолютно безкоштовним. А запустити його планують вже восени цього року.

Другий, профорієнтаційний проєкт, розрахований на кілька вікових категорій: для молоді — учнів 7 класу й старших, студентів профтехосвіти та дорослих, котрі вже мають освіту, але не працюють за спеціальністю, хочуть змінити роботу, але поки не володіють необхідними знаннями.

Віталіна Костів

Вам теж потрібна реклама на Інформаторі?
Звертайтесь: +38 (067) 266 02 08 або на мейл
kalush.informator@gmail.com

Нагору