Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Крашанки, ляльки та свічки: ціни на великодній декор на благодійному ярмарку у Калуші

У Калуші розпочався благодійний великодній ярмарок, організований калуським осередком Союзу Українок. Виручені кошти підуть на дрони для морпіхів 35 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського.

Повідомляє, Інформатор

На ярмарку продають не лише смаколики до великоднього столу, але й різноманітний декор. Інформатор вирішив дізнатися ціни.

Серед декору на благодійному ярмарку, який цьогоріч розмістився у двох локаціях — на площі Героїв (біля приміщення Союзу українок) та на “П’ятачку” (навпроти Гостинного Дому) присутні свічки, великодні яєчка та віночки.

Свічки є трьох видів: звичайні вартістю 50 грн/шт, у вигляді квітки чи великодніх яєць – 100 грн/шт та свічки у вигляді силуету вартістю 120 грн за одиницю.

Кожен охочий може придбати й інший великодній декор до своїх великодніх кошиків:

Яйця маленькі – 20 грн за шт.
Яйця на паличці – 50 грн за шт.
Курчата/зайчики – 50 грн за шт.

Особливу увагу привертають крашанки, власноруч розписані калуськими союзянками, про що ми розповідали раніше. Вартість однієї крашанки – 100 грн.

Також можна придбати великодні віночки по 300 грн за одиницю,  різноманітні прикраси по 150 грн, ляльки по 300 грн, а за вишитий рушник слід віддати 700 грн.

Усіх небайдужих просять фінансово долучитися до збору на дрони за посиланням.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору