Інформатор Калуш

ЖИТТЯ

Рецепти до Великодня: запечена свинина

Запікати страву потрібно протягом 35-45 хвилин при температурі 200 градусів.

Пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • свинина — 800 г
  • часник — 2 зубчики
  • гірчиця у зернах
  • мелений перець
  • лавровий лист — 2 шт
  • сіль

Приготування:

Натріть мʼясо сіллю та перцем. Лаврові листки поріжте на кілька частин.

Покладіть мʼясо на харчову плівку та викладіть на нього подрібнені лаврові листки. Щільно загорніть у плівку та поставте у холодильник на 2-3 години.

Часник наріжте.

За допомогою ножа зробіть у мʼясі отвори і у кожен поставте частинку часника.

Загорніть свинину, залишивши зверху невеликий отвір. Поставте запікатись у розігріту до 200 градусів духовку на 35-45 хвилин.

Віталіна Костів

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

Нагору