Запікати страву потрібно протягом 35-45 хвилин при температурі 200 градусів.
Пише Інформатор.
Інгредієнти:
- свинина — 800 г
- часник — 2 зубчики
- гірчиця у зернах
- мелений перець
- лавровий лист — 2 шт
- сіль
Приготування:
Натріть мʼясо сіллю та перцем. Лаврові листки поріжте на кілька частин.
Покладіть мʼясо на харчову плівку та викладіть на нього подрібнені лаврові листки. Щільно загорніть у плівку та поставте у холодильник на 2-3 години.
Часник наріжте.
За допомогою ножа зробіть у мʼясі отвори і у кожен поставте частинку часника.
Загорніть свинину, залишивши зверху невеликий отвір. Поставте запікатись у розігріту до 200 градусів духовку на 35-45 хвилин.
Віталіна Костів
Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook, Telegram, TikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08