Інформатор Калуш

ДОЛИНА

Результати півфіналу кубка області з футболу: Долина поступається, а Верхня вдома грає у нічию

Вчора, 1 травня відбулися перші поєдинки 1/2 фіналу Кубка Івано-Франківської області, де у Верхній зустрілися “Blago-Юність” (Верхня) та ФК “Вільхівці” (Вільхівці), а долинський “Нафтовик” відправився у Городенку на матч проти місцевого Пробою.

Розповідає Інформатор

“Blago-Юність” (Верхня) 1:1 ФК “Вільхівці” (Вільхівці)

Поєдинок у Верхній розпочався спокійно та виважено, передає прес-служба “Blago-Юність”. Перші небезпечні моменти у зустрічі відбулися вже у перші 10 хв, коли гравці верхнянської команди атакували ворота своїх суперників. Футболісти Вільхівців також шукали нагоди, щоб досягти бажаного. Проте, перший тайм завершився без забитих м’ячів.

Другий тайм був значно активнішим з обох сторін. Першими рахунок у матчі відкрили гості на 59 хвилині матчу влучним ударом екс-футболіста калуської “Гарди” Владислава Феліповича. Здавалося долю матчу вирішено, проте гравцям “Blago-Юність” вдалося віднайти друге дихання та зрівняти рахунок на 73 хвилині матчу. Автором голу став Роман Гнатів.

Матч завершися нічиєю 1:1. Тому перший фіналіст Кубка області визначиться у матчі-відповіді, що пройде 8 травня у Вільхівцях.

Пробій (Городенка) 3:0 Нафтовик (Долина)

Паралельно у Городенці відбувся поєдинок між місцевим “Пробоєм” та долинським “Нафтовиком”. Перша половина поєдинку була за господарями, які активно розпочали штурм воріт долинян, що в підсумку дало свої плоди – Р. Дитко відкрив лік голів у матчі вже на 9 хвилині. Наступні 20 хвилин матчу були за гравцями “Пробою”, які подвоїли свою перевагу на 33 хвилині влучним ударом Р. Волошиновича.

Як передає прес-служба “Нафтовика”, пропущені голи психологічно вдарили по гравцях долинської команди.

Другий тайм гравці долинського “Нафтовика” розпочали значно краще та змогли створити декілька небезпечних моментів. Спочатку ще один екс-гардівець Р. Дяків впритул розстрілював ворота голкіпера “Пробою”, проте той врятував власну команду.

На 53 хвилині матчу, господарі матчу організували перспективну атаку, яка завершилася третім взяттям воріт “Нафтовика” – свій момент реалізував М. Писко.

Напевне, найкурйознішим епізодом матчу, слід вважати момент із непризначеним пенальті у ворота господарів на 70 хвилині матчу. Б. Дриган сфолив на Р. Дяківу, що дозволило гостям організувати небезпечну атаку. Після подачі штрафного, м’яч влучив у руку гравця “Пробою”. Однак арбітр вирішив проігнорувати даний епізод.

Поєдинок завершився розгромною перемогою  “Пробою” 3:0 над долинським “Нафтовиком”. Матч відповідь також пройде 8 травня у Долині.

Ярослав Куцій

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у FacebookTelegramTikTok та Instagram.
Надсилайте свої новини на пошту kalush.informator@gmail.com
Мобільний номер редакції +380 67 266 02 08

 

Нагору